Sjef Vermeer, Training coordinator

Het team bestaat uit drie docenten:

                                                                                                              Sjef Vermeer (VMBN nr: 2016846)

Geruime tijd geleden heb ik er voor gekozen te stoppen met mijn werk. Er kwam ruimte voor andere interesses. Mindfulness kwam op mijn pad na het volgen van een 8-weekse training. Om me te verdiepen besloot ik een 2-jarige opleiding tot trainer MBSR te gaan volgen bij het Instituut voor Mindfulness. Ik bied nu trainingen aan met als drijfveer anderen te begeleiden bij hun eerste passen op het mindfulness pad. Verder begeleid ik meditaties en workshops. Het werken in en met de natuur houdt mij geaard in deze hectische wereld. Het verbaast mij steeds weer, hoe vernuftig kringlopen in elkaar zitten (the circle of live). We hoeven er als mens niets aan te veranderen. Het verstoort alleen. Weten van goed eten en koken met aandacht met respect voor alles wat leeft. Genieten met aandacht.

 

Corrie Vermeer

Corrie Vermeer (VMBN registratie: 2017950)

Verzorgt mindfulness trainingen met accent op stressreductie, depressie en kanker.
Corrie is natuurgeneeskundige en voetreflextherapeute, en tevens Hatha yoga en meditatiedocent.
Van huis uit is Corrie verpleegkundige I.C. en heeft haar hele leven belangstelling voor haar eigen geestelijke en emotionele ontwikkeling, wat zich geuit heeft in het volgen van diverse opleidingen. "Je bent je eigen heelmeester". Mindfulness training geeft daar inzicht in. Het brengt je tools voor je eigen emotioneel en mentaal zelfhelende vermogen.' Laat je verwonderen over de eenvoud van deze training en de effectiviteit ervan na 8 trainingen.

Gerian Roefs

Gerian Roefs

Gerian heeft ervaring opgedaan in het maatschappelijk werk en als yogadocent.
Zij heeft een eigen praktijk voor integratieve psychotherapie.
'Ik merkte in mijn praktijk dat er veel vraag is naar een manier om anders om te gaan met de drukte, en hectiek van alledag. Ik ontdekte dat de training mindfulness daar een passend antwoord op geeft'.
Deze training maakt een verbinding tussen de westerse nuchterheid (cognitie) en de oosterse spiritualiteit (meditatie). Het valt me op dat deze synthese brengt wat de westerse mens nodig heeft in zijn (over-)prikkelende omgeving; rust en ruimte.
'Deze training werkt: je haalt meer uit je leven! Dat is wat ik graag wil overbrengen aan en delen met iedereen.'