Om ervoor te zorgen dat je actief bezig blijft met mindfulness in jouw dagelijks leven bieden wij verschillende onderhouds-activiteiten aan. 

Verdiepings(zon)dagen
De meeste deelnemers aan deze zondagochtend hebben een mindfulness training gevolgd. Er is speciale aandacht voor mindfulness oefeningen: yoga, zitten, liggen, lopen. Het biedt je de gelegenheid om de formele oefeningen opnieuw in praktijk te brengen.Om het lichaam wakker te maken begint de ochtend met mindfulness yoga. De dag duurt van 9.00u tot 12.30u. Zowel yogadocenten, als mindfulness trainers begeleiden deze zondagochtenden.

Stiltedagen.

Stiltedagen zijn een vast onderdeel van het MBSR trainingsprogramma. De stiltedag valt tussen de 6-de en 7-de sessie. De dag begint om 9.00 uur met yoga en daarna worden begeleide mindfulness oefeningen gedaan. Van 12.30 - 13.15 uur is er een lunch in stilte. Om 14.00 uur is de afsluiting. Het biedt deelnemers aan een training de mogelijkheid om voor het eerst wat langer in stilte te zijn en met elkaar de mindfulness oefeningen te doen. Iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze stiltedagen.
 

Mindfulness meditaties op vrijdagmiddag
Op vrijdagmiddag is er een begeleide meditatie: "het weekend beginnen in aandacht".  Deze vindt plaats in de oneven weken van 17.30-18.45u vanaf 12 oktober 2018. Tijdens de oefeningen ga je meer bewust van de werkweek over naar de ontspannenheid van het weekend. Vriendelijkheid naar jezelf en je omgeving is het thema.

Bij de agenda kun je zien, wanneer deze activiteiten zijn.