Terug naar alle evenementen

start mindfulness MBSR training op woensdagavond

  • Mindfulness Centrum Brabant 1A Julianastraat Diessen, NB, 5087 BA Netherlands (kaart)

op woensdagavond 24 januari 19.15 uur start een aandachtstraining volgens de principes van Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR). In deze training leer je onder andere opmerkzaam te zijn op de werking van het brein, je automatische patronen en hoe je lichaam reageert op stress. Tijdens de training leer je om er anders met alle vormen van stress om te gaan. Door te oefenen met mindfulness ontstaat meer levensgemak met ontspanning, een betere nachtrust, meer focus. Zoals je een sport leert, zo leer ook de vaardigheid om mindfull te zijn door te oefenen. De oefeningen bestaan uit bodyscans, bewegen met aandacht, lopen in het moment.

Een aandachtstraining bestaat uit 8 sessies van tweeënhalf uur. Voor aanvang van de training heb je een persoonlijk gesprek bij je thuis of op locatie ter kennismaking en als voorbereiding. Het intakegesprek is het begin van je training. Aan het einde van de training neem je deel aan een oefendag, die 2 tot 2,5 uur duurt en waarin niet gepraat wordt. Meer informatie over deze dag ontvang je bij aanvang van de training.

Locatie: Centrum Silentio, Julianastraat 1a te Diessen

De gegevens voor deze training:

Startdatum 24 januari

Vervolgdata: 31 januari, 7, 14, 21, 28 februari, 6 en 13 maart

Je wordt gevraagd om deze data te reserveren voor je training. Mocht je tot de ontdekking komen, dat de agenda gevuld is met andere afspraken, dan raden we je aan om een andere training te kiezen of contact met ons op te nemen over de mogelijkheden voor andere tijden.

Mijn gegevens zijn: contact

Eerdere gebeurtenis: 24 januari
start 8 weekse MBSR training
Latere gebeurtenis: 28 januari
yoga en meditatie op zondag 28 januari