Back to All Events

woensdag 17 april van 19.30 - 22.00 uur start Mindfulness training

op woensdag 17 aprilt van 19.30 - 22.00 uur is de startdatum van deze stress reducerende training met behulp van mindfulness.  Corrie Vermeer gaat je begeleiden. Een mindfulness aandachtstraining bestaat uit 8 wekelijkse (opéénvolgend) sessies van tweeënhalf uur. Op deze website kun je lezen, hoe de training opgebouwd is en wat je er van mag verwachten. Voor aanvang van de training heb je een persoonlijk gesprek bij je thuis of op locatie. Aan het einde de training (tussen training 7 en 8) neem je deel aan een oefendag. Deze staat gepland op zondag 02 juni. Meer informatie over deze dag ontvang je tijdens de training.

Locatie: Centrum Silentio, Julianastraat 1a te Diessen

De data voor deze training:

Startdatum 17 april

Vervolgdata: 24 april, 01 mei, 15, 22 en 29 mei, 5 en 12 juni

Oefendag op zondag 2 juni van 9.00 tot 14.00 uur

Je wordt verzocht om deze data te reserveren voor de training. Mocht je tot de ontdekking komen, dat je agenda te vol is, dan raden we je aan om een andere training te kiezen of contact op te nemen met ons over de mogelijkheden.