Back to All Events

Zaterdag 09 februari 2019 MBSR training met begeleiding van Sjef Vermeer

Deze training gaat door. Het is nog wel mogelijk om je in te schrijven voor deelname.

op zaterdag 09 februari 2019  van 10.00 - 12.30 (en niet tot 13.00 ) uur is de startdatum van deze stress reducerende training met behulp van mindfulness.  Corrie Vermeer gaat je begeleiden. Een mindfulness aandachtstraining bestaat uit 8 wekelijkse (opéénvolgend) sessies van tweeënhalf uur. Op deze website kun je lezen, hoe de training opgebouwd is en wat je er van mag verwachten. Minstens 1 week voor aanvang van de training heb je een persoonlijk gesprek bij je thuis of op locatie. Aan het einde de training (tussen training 6 en 7) neem je deel aan een oefendag. Deze staat gepland op zondag 09 maart. Meer informatie over deze dag ontvang je tijdens de training.

Locatie: Centrum Silentio, Julianastraat 1a te Diessen

De data voor deze training:

Startdatum 09 februari

Vervolgdata: 16 en 23 februari.

2 maart vervalt. In de karnavals week is er geen training.

                    9, 16, 23 en 30 maart.

6 april afronding.

Oefenzondag op 24 maart van 9.00 - 14.00 uur

Je wordt verzocht om deze data te reserveren voor de training. Mocht je tot de ontdekking komen, dat je agenda te vol is, dan raden we je aan om een andere training te kiezen of contact op te nemen met ons over de mogelijkheden.