Back to All Events

Mindfulness Based Stress Reduction Training o.l.v. Sjef Vermeer

Deze training gaat van start. Er zijn voldoende deelnemers. Je kunt je nog wel opgeven.

op vrijdag 08 februari 2019  van 19.00 - 21.30 uur is de startdatum van deze stress reducerende training met behulp van mindfulness.  Sjef Vermeer gaat je begeleiden. Een mindfulness aandachtstraining bestaat uit 8 wekelijkse (opéénvolgend) sessies van tweeënhalf uur. Op deze website kun je lezen, hoe de training opgebouwd is en wat je er van mag verwachten. Minstens 1 week voor aanvang van de training heb je een persoonlijk gesprek bij je thuis of op locatie. Aan het einde de training (tussen training 6 en 7) neem je deel aan een oefendag. Deze staat gepland op zondag 24 maart . Meer informatie over deze dag ontvang je tijdens de training.

Locatie: Centrum Silentio, Julianastraat 1a te Diessen

De data voor deze training:

Startdatum 08 februari

Vervolgdata: 15 en 22 februari. Geen training in de Carnavalsweek

08, 15, 22 en 29 maart

05 apr

       

Je wordt verzocht om deze data ook in je agenda te reserveren voor de training. Mocht je tot de ontdekking komen, dat je agenda te vol is, dan raden we je aan om een andere training te kiezen of contact op te nemen met ons over de mogelijkheden.