Back to All Events

mindfulness training

op woensdag vrijdag 25 oktober om 19.15 - 21.45 uur is de startdatum van deze stress reducerende training met behulp van mindfulness.  Sjef Vermeer gaat je begeleiden. Een mindfulness aandachtstraining bestaat uit 8 wekelijkse (opéénvolgend) sessies van tweeënhalf uur. Op deze website kun je lezen, hoe de training opgebouwd is en wat je er van mag verwachten. Voor aanvang van de training heb je een persoonlijk gesprek bij je thuis of op locatie. Aan het einde de training (tussen training 6 en 7) neem je deel aan een oefendag. Deze staat gepland op zondag 27 oktober. Meer informatie over deze dag ontvang je tijdens de training.

Locatie: Centrum Silentio, Julianastraat 1a te Diessen

De data voor deze training:

Startdatum 25 oktober

Vervolgdata: 01, 08, 15, 22, 29 november, 6 en 13 december

Oefendag op zondag 01 december van 9.00 tot 14.00 uur met een gratis lunch

Je wordt verzocht om deze data te reserveren voor de training. Mocht je tot de ontdekking komen, dat je agenda te vol is, dan raden we je aan om een andere training te kiezen of contact op te nemen met ons over de mogelijkheden.

Earlier Event: October 2
mindfulness training door Corrie Vermeer