Back to All Events

mindfulness training door Corrie Vermeer

op woensdag 02 oktober van 19.15 - 21.45 uur is de startdatum van deze stress reducerende training met behulp van mindfulness.  Corrie Vermeer gaat je begeleiden. Een mindfulness aandachtstraining bestaat uit 8 wekelijkse (opéénvolgend) sessies van tweeënhalf uur. Op deze website kun je lezen, hoe de training opgebouwd is en wat je er van mag verwachten. Voor aanvang van de training heb je een persoonlijk gesprek bij je thuis of op locatie. Aan het einde de training (tussen training 7 en 8) neem je deel aan een oefendag. Deze staat gepland op zondag 10 november. Meer informatie over deze dag ontvang je tijdens de training.

Locatie: Centrum Silentio, Julianastraat 1a te Diessen

De data voor deze training:

Startdatum 02 oktober

Vervolgdata: 09, 16, 23, 30 oktober en 06, 13 en 20 november

Oefendag op zondag 10 november van 9.00 tot 14.00 uur incl een gratis lunch

Je wordt verzocht om deze data te reserveren voor de training. Mocht je tot de ontdekking komen, dat je agenda te vol is, dan raden we je aan om een andere training te kiezen of contact op te nemen met ons over de mogelijkheden.


Earlier Event: September 21
Workshop Mindfulness
Later Event: October 25
mindfulness training