Back to All Events

woensdag 23 mei, start MBSR mindfulness training o.l.v. Sjef Vermeer

op woensdag 23 mei 2018 is de startdatum van deze stress reducerende training met behulp van mindfulness.  Sjef Vermeer gaat je begeleiden. Een mindfulness aandachtstraining bestaat uit 8 wekelijkse (opéénvolgend) sessies van tweeënhalf uur. Op deze website kun je lezen, hoe de training opgebouwd is en wat je er van mag verwachten. Minstens 1 week voor aanvang van de training heb je een persoonlijk gesprek bij je thuis of op locatie. Aan het einde de training (tussen training 6 en 7) neem je deel aan een oefendag. Deze staat gepland op zondag 15 april. Meer informatie over deze dag ontvang je tijdens de training.

Locatie: Buiten Gewoon Gezond, Witvenstraat 1, 5089 NG Haghorst

De data voor deze training:

Startdatum: 23 mei

Vervolgdata: 30 mei

                      06, 13, 20, 27 juni

                      04 en 11 juli

De oefenzondag is op 01 juli van 9.00 - 14.00 uur.

Probeer deze data ook vrij te maken in je agenda. De training slaagt alleen, als je ook echt probeert om op al deze dagen te komen.