Back to All Events

Vrijdag 23 februari, Mindfulness MBSR training o.l.v. Corrie Vermeer

op vrijdag 23 februari 2018 is de startdatum van deze stress reducerende training met behulp van mindfulness. Corrie Vermeer gaat je begeleiden. Een mindfulness aandachtstraining bestaat uit 8 wekelijkse (opéénvolgend) sessies van tweeënhalf uur. Op de website kun je lezen, hoe de training opgebouwd is en wat je er van kunt verwachten. Minstens 1 week voor aanvang van de training heb je een persoonlijk gesprek bij je thuis of op locatie. Aan het einde de training (tussen training 6 en 7) neem je deel aan een oefendag. Deze staat gepland op zondag 25 februari. Meer informatie ontvang je tijdens de training.

Locatie: Centrum Silentio, Julianastraat 1a te Diessen

De data voor deze training:

Startdatum: 23 februari om 14.00 uur

Vervolgdata: 02, 09, 16, 23 en 30 maart

                      06 april

De oefenzondag is op 25 maart van 9.00 - 14.00 uur.

Probeer deze data ook vrij te maken in je agenda. De training slaagt alleen, als je ook echt probeert om op al deze dagen te komen.