Back to All Events

MBSR mindfulness training op zaterdagochtend 20 oktober van 10.00 - 12.30 uur o.l.v. Corrie Vermeer

Deze training start op zaterdag 13 oktober om 9.30 uur. Het is een  stress reducerende training met behulp van mindfulness (MBSR).  Corrie Vermeer gaat je begeleiden. Een mindfulness aandachtstraining bestaat uit 8 wekelijkse (opéénvolgend) sessies van tweeënhalf uur. Op deze website kun je lezen, hoe de training opgebouwd is en wat je er van mag verwachten. Minstens 1 week voor aanvang van de training heb je een persoonlijk gesprek bij je thuis of op locatie. Aan het einde de training (tussen training 6 en 7) neem je deel aan een oefendag. Deze staat gepland op zondag 04 november. Meer informatie over deze dag ontvang je tijdens de training.

Locatie: Centrum Silentio, Julianastraat 1a te Diessen

De overige data van de training zijn:

27 oktober

3, 10, 17 en 24 november. 25 november is een stiltedag.

1, 8 en 15 december.

Je wordt verzocht om deze data te reserveren voor de training. Mocht je tot de ontdekking komen, dat je agenda te vol is, dan raden we je aan om een andere training te kiezen of contact op te nemen met ons over de mogelijkheden.