Back to All Events

Zaterdag 27 januari 2018, Mindfulness MBSR training o.l.v. Corrie Vermeer

op zaterdag 27 januari 2018 start er een MBSR training. MBSR staat voor Mindfulness Based Stress Reduction: een methode om met het inzetten van de aandacht de onvermijdelijke stress verminderen. Corrie Vermeer gaat je begeleiden. De training bestaat uit 8 wekelijkse (opéénvolgende) sessies van tweeënhalf uur. Op de website kun je lezen, hoe de training opgebouwd is en wat je er van kunt verwachten. Minstens 1 week voor aanvang van de training heb je een persoonlijk gesprek bij je thuis of op locatie. Aan het einde de training (tussen training 6 en 7) neem je deel aan een oefendag. Deze staat gepland op zondag 04 maart. Meer informatie ontvang je tijdens de training.

Locatie: Centrum Silentio, Julianastraat 1a te Diessen

De data voor deze training:

Startdatum: zaterdag 27 januari om 10.45 uur

Vervolgdata: 03, 10, 17 en 24 febr

                      03, 10 en 17 maart.

Probeer deze data ook vrij te maken in je agenda. De training slaagt alleen, als je ook echt probeert om op al deze data te komen.