Back to All Events

Vrijdag 19 januari 2018, start Mindfulness MBSR training o.l.v. Sjef Vermeer

op vrijdag 19 januari 2018 start deze eerste training in het nieuwe jaar. Sjef Vermeer gaat je begeleiden. Een mindfulness aandachtstraining bestaat uit 8 wekelijkse (opéénvolgend) sessies van tweeënhalf uur. Op de website kun je lezen, hoe de training opgebouwd is en wat je er van kunt verwachten. Minstens 1 week voor aanvang van de training heb je een persoonlijk gesprek bij je thuis of op locatie. Aan het einde de training (tussen training 6 en 7) neem je deel aan een oefendag. Deze staat gepland op zondag 25 februari. Meer informatie ontvang je tijdens de training.

Locatie: Centrum Silentio, Julianastraat 1a te Diessen

De data voor deze training:

Startdatum: 19 januari om 19.00 uur

Vervolgdata: 26 januari

                      02, 09, 16 en 23 februari

                      02 en 09 maart

Probeer deze data ook vrij te maken in je agenda. De training slaagt alleen, als je ook echt probeert om op al deze data te komen.