Back to All Events

Mindfulness (MBSR) training, vrijdag 07 april. Begeleiding Sander Moerkens

Op vrijdagavond 07 april start er een mindfulness training onder leiding van Sander Moerkens. Het is een stress Reduction training. Deze is preventief, maar is ook effectief, als je last hebt van de volgende stress: slapeloosheid, een gevoel van overbelasting, neerslachtigheid, drukte in je hoofd, soms kwalen, waar de dokter ook geen oplossing voor heeft. Je kunt doorverwezen zijn door een (arbo)arts of psycholoog, maar je kunt ook zelf het initiatief nemen om je op te geven. In de training leer je, hoe je gemakkelijker met deze stress en met jezelf om kunt gaan en krijg je ontspanningsoefeningen. 

De training is 8 weken achter elkaar. De data zijn:

vrijdag 07, 14 en 21 april. 

vrijdag 5, 12, 19, 23  en 02 juni

Zondag 21 mei is een oefendag van 9.00 - 14.15 uur