Back to All Events

Mindfulness training, 31 oktober 2017 onder leiding van Sjef Vermeer


op dinsdag 31 oktober 2017 is de startdatum van deze training in het najaar. Sjef Vermeer gaat je begeleiden. Een mindfulness aandachtstraining bestaat uit 8 wekelijkse (opéénvolgend) sessies van tweeënhalf uur. Op de website kun je lezen, hoe de training opgebouwd is en wat je er van kunt verwachten. Minstens 1 week voor aanvang van de training heb je een persoonlijk gesprek bij je thuis of op locatie. Aan het einde de training (tussen training 6 en 7) neem je deel aan een oefendag. Deze staat gepland op zondag 10 december. Meer informatie ontvang je tijdens de training.

Locatie: Centrum Silentio, Julianastraat 1a te Diessen

De data voor deze training:

Startdatum: 31 oktober om 14.00 uur

Vervolgdata: 7, 14, 21 en 28 november

                       5, 12 en 19 december

Probeer deze data ook vrij te maken in je agenda. De training slaagt alleen, als je ook echt probeert om op al deze dagen te komen.